Poručivanje i plaćanje

  1. Naše proizvode možete poručiti veoma jednostavno putem našeg sajta. Ako vam tokom poručivanja nešto nije jasno ili imate bilo kakvo pitanje slobodno nam se javite na info@bamboooz.rs
  2. Pri pregledu proizvoda odaberite količinu koju želite i kliknite na dugme Dodaj u korpu. Po poručivanju prvog proizvoda možete nastaviti kupovinu ili ukoliko ste odabrali sve što želite kliknite na dugme Nastavite za naplatu koja će vas preusmeriti na stranicu gde je potrebno da unesete svoje podatke. Registracija pri poručivanju proizvoda je obavezna i olakšaće vam kupovinu sledeći put, pošto će vaši podaci ostati sačuvani.
  3. Pri kupovini obratite pažnju na veličinu i boju proizvoda koje birate. U svakom trenutku klikom na ikonicu korpe možete pregledati proizvode koje ste izabrali i izvršiti promenu ukoliko je potrebno.
  4. Kada popunite podatke za slanje potrebno je da izaberete način plaćanja. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, PDV je uključen u cenu. Navedeni iznos možete platiti direktno na naš račun, pri potvrdi ove opcije dobićete sve potrebne podatke za uplatu. Možete platiti kuriru pri isporuci.

Dostava robe

  1. Po prijemu vaše porudžbine, dobićete automatsku poruku sa potvrdom porudžbine kao i detalje isporuke, ukoliko ne dobijete poruku znači da porudžbina nije potvrđena. U tom slučaju posetite sajt ponovo i proverite da li su proizvodi još uvek u korpi i potvrdite kupovinu. Potrebno je da nama i vama stigne mail sa porudžbenicom. Ukoliko se to ne desi javite nam se na info@bamboooz.rs , kako bi proverili gde je došlo do greške.
  2. Rok za isporuku robe je do 7 dana. Ukoliko neki proizvod ili određena boja nisu dostupni kontaktiraćemo vas u cilju pronalaženja najboljeg rešenja. Tokom vikenda i praznika sve porudžbine šaljemo prvog radnog dana.
  3. Kada pošaljemo porudžbinu dobićete automatsku poruku sa brojem pošiljke. Robu šaljemo kurirskom službom City Express, troškovi isporuke su 590,00 dinara za porudžbine do 3.000,00 dinara, za porudžbine preko 3.000,00 dinara dostava je besplatna.
  4. Ukoliko imate određeno vreme kada znate da ćete biti na adresi naznačenoj za dostavu, u napomeni porudžbine navedite u kom periodu vam odgovara da bude dostava (na primer: dostaviti paket najkasnije do 12h jer posle toga nećete biti kod kuće) i mi ćemo vaše želje preneti kurirskoj službi. Nažalost, ne možemo da garantujemo da će dostava biti u naznačenom periodu, praksa je da vas kurir pozove pre isporuke. Ukoliko želite da sa kurirskom službom direktno dogovorite vreme dostave paketa, putem mejla ćemo vas obavestiti o broju vaše pošiljke i dati vam telefon kontakt centra kurirske službe kako biste od njih dobili broj mobilnog telefona kurira zaduženog za vaš rejon i direktno stupili sa njim u kontakt.
  5. Ukoliko ne budete kući u trenutku isporuke kurir će Vas pozvati i pokušati isporuku narednog dana. Ukoliko se ni drugog dana ne izvrši isporuka pošiljka će biti vraćena. Ukoliko dođe do bilo kakvih problema pri isporuci ili je potrebno da se promene podaci za isporuku, molimo da nas o tome blagovremeno obavestite. Ukoliko Vam roba ne stigne u roku od 7 dana od dana poručivanja molimo da nas kontaktirate na telefon ili putem e-maila.

Dostava u inostranstvu

Give give OZ d.o.o. šalje svoje pakete u zemlje regiona i Evrope. Dostavu vršimo putem usluga Pošte Srbije na adresu naznačenu u vašoj porudžbini. Cena dostave zavisi od zemlje i težine paketa i iznosi od 10-20€. O tačnom iznosu troškova dostave ćemo vas obavestiti e-mailom po prijemu porudžbenice. Pakete u inostranstvo šaljemo u roku od 2-4 dana, očekivano vreme dostave je 7-10 dana. Kada pošaljemo pošiljku prosledićemo Vam broj pošiljke, status vaše pošiljke možete pratiti putem sajta Pošte Srbije.

Za sve porudžbine van teritorije Srbije, obavezno je avansno plaćanje direktnom uplatom na naš račun.

Napomena: Ako se u vašoj državi naplaćuje carina ili neka druga dažbina za ovu vrstu proizvoda, moguće je da će vam biti naplaćena uvozna carina. To zavisi isključivo od carinskih i drugih propisa u vašoj državi i mi na to ni na koji način ne možemo da utičemo.

Trudimo se da učinimo svoje proizvode što dostupnijim, molimo vas za strpljenje, učinićemo sve što je u našoj moći da vam pravovremeno pružimo detaljne informacije o ukupnim troškovima koje ćete snositi.

Reklamacija proizvoda

Za sva pitanja u vezi reklamacija molimo da nam se javite na 066/5858-854 ili nam pišete na info@bamboooz.rs  kako bi u što kraćem roku rešili situaciju. Potrebno je popuniti reklamacioni list i zajedno sa proizvodima dostaviti na našu adresu. Za reklamaciju nije neophodno da sačuvate račun jer vodimo evidenciju svojih kupaca. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Reklamacija novog proizvoda

Nove, nekorištene i neoprane proizvode, bez oštećenja, možete vratiti ili zameniti u roku od 14 dana. Novac ćemo vam vratiti kada primimo proizvode, troškove dostave snosite sami.

Predlog: Ukoliko ste poručili paket pelena, a niste sigurni da li će vam odgovarati kroj ili veličina, operite  jednu za probu.

Ukoliko je pošiljka oštećena u transportu niste je dužni preuzeti, u tom slučaju ćemo u potpunosti zameniti oštećene proizvode ili izvršiti povrat novca. Preuzimanjem pošiljke potvrđujete da ste primili ispravan i neoštećen proizvod, zbog toga obratite pažnju pri preuzimanju.

Reklamacija korištenog proizvoda

Proizvode koje ste koristili možete reklamirati u roku od 6 meseci, ukoliko se pojavi konkretan nedostatak. Reklamacijom su u ovom slučaju obuhvaćeni nedostaci koji su nastali u proizvodnji (ukoliko vam otpadne driker, šav popusti ili lastiš nije ušiven za materijal…), a nisu obuhvaćeni nedostaci koji su nastali kao rezultat pogrešnog korišćenja ili održavanja. U cilju utvrđivanja uzroka problema proizvode šaljemo na ispitivanje u Državni Institut CIS, kako bi proverili da li je proizvod održavan prema uputstvima. Ukoliko se ispostavi da su proizvodi tretirani sredstvima koja nisu preporučena, reklamaciju ne priznajemo.

Ukoliko niste zadovoljni našim proizvodima, a ne radi se o neispravnosti ili oštećenju, molimo vas da nam se obratite za podršku putem mejla, jer ponekad je u pitanju pogrešno nameštanje ili korišćenje i možemo Vam dati smernice kako da to rešite. Na našem sajtu možete naći dosta pitanja i smernica koje se odnose na korišćenje i održavanje naših proizvoda, koji Vam mogu biti korisni.

Povraćaj sredstava

Vraćanjem proizvoda a bez zamene za neki drugi, dobijate svoj uložen novac na isti onaj način na koji ste vi platili, gotovina ili na račun sa koga ste platili platnom karticom.

Zaštita privatnosti korisnika

U ime Give give OZ d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših korisnika. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o korisnicima kako bismo im pravovremeno dostavili odabrane proizvode, informisali ih u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Svi zaposleni u Give give OZ  d.o.o, kao i poslovni partneri i saradnici odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

 Tačan opis ponuđenih roba i usluga

Svi proizvodi na našem sajtu su predstavljeni sa detaljnim opisima i informacijama o održavanju. Često postavljana pitanja u vezi sa našim proizvodima i korišćenjem možete naći na ovom linku. Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije pišite na info@bamboooz.rs , potrudićemo se da vam odgovorimo u najkraćem mogućem roku.

Boje spoljnog sloja zavise od trenutno dostupnih materijala i mogu se razlikovati od onih prikazanih na slici.

Način plaćanja

Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, PDV je uključen u cenu. Plaćanje možete izvršiti na 2 načina:

– direktnom uplatom na naš žiro račun

– plaćanjem kuriru pri isporuci

Izjava o konverziji

Sve naplate će biti izvršene u srpskoj valuti – RSD. Iznos koji će biti naplaćen sa vaše kreditne kartice se dobija konverzijom evra u RSD prema tekućem kursu Narodne Banke Srbije na taj dan. Kada se naplaćuje sa vaše kreditne kartice, ista suma se konvertuje u vašu lokalnu valutu prema kursu asocijacija kreditnih kartica. Usled ovih konverzija, postoji mogućnost razlike naplaćene sume u odnosu na sumu izraženu na našem sajtu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Osnovni podaci o firmi
Naziv: Give give OZ d.o.o.
Požeška 12a, lokal 6, Beograd
web adresa: www.bamboooz.rs
kontakt email: info@bamboooz.rs

kontakt telefon: 066/5858-854